Makelaars

Word partner van HAYMAN Media en ontvang 10% korting op energielabels

Word partner en bespaar!

Bij HAYMAN Media begrijpen we dat snelheid, betrouwbaarheid en kostenbesparing cruciaal zijn voor makelaars in de dynamische en ultra-competitieve woningmarkt. Daarom geniet u als partner van HAYMAN Media van 10% korting op al onze energielabels. Hierdoor kunt u uw klant een exclusieve korting aanbieden, waarna wij ervoor zorgen dat u en uw klant binnen 5 werkdagen het energielabel ontvangen. Met ons geavanceerde online boekingssysteem kunt u in samenspraak met uw klant eenvoudig en snel een energieprestatie inspectie inplannen, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het sluiten van de beste deal.

Kies voor HAYMAN Media en ervaar zelf hoe wij uw strategische partner kunnen zijn in het versnellen van uw verkoopsucces en het verbeteren van uw dienstverlening.

Na de aanmelding ontvangt u een unieke kortingscode die alleen door uw kantoor gebruikt kan worden. Meld uw kantoor direct aan via onderstaande knop!

De 6 grootste voordelen van een energielabel voor uw woning

Verhoogde waarde

Een woning met een goed energielabel is aantrekkelijker voor kopers en brengt doorgaans een hogere verkoopprijs op.

Hogere huuropbrengst

Een verhuurwoning met een goed energielabel kan volgens het WWS puntensysteem voor een hogere prijs verhuurd worden.

Hypotheekrentekorting

Huiseigenaren met een hoog energielabel komen in aanmerking voor aantrekkelijke hypotheekrentekortingen. Dit kan uw maandelijkse lasten verlagen.

Razendsnel geleverd

Wij garanderen een snelle levering. Binnen 5 dagen na inspectie heeft u uw energielabel in huis. Geen lange wachttijden, snel en efficiënt.

Snellere verkoop

Woningen met een goed energielabel verkopen sneller. Potentiële kopers zijn meer geïnteresseerd in woningen die energiezuinig zijn en lagere exploitatiekosten hebben.

Vrijblijvend advies

U krijgt naast het energielabel ook een adviesrapport met vrijblijvende tips en voorbeelden voor stappen die u kunt zetten om uw woning energiezuiniger te maken. Zo weet u precies waar u kunt verbeteren.

WAT WIJ DOEN

Uw partner voor energielabels

HAYMAN Media is de ideale partner voor makelaars, beleggers en vastgoedprofessionals omdat wij meedenken met zowel u als de klant. We begrijpen de markt en weten hoe belangrijk snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn. Lees hier een aantal van de overtuigende redenen om voor HAYMAN Media te kiezen:

Kostenbesparing

Wij bieden scherpe tarieven en partnerkortingen aan aan opdrachtgevers waarmee we vaste samenwerkingen vormen. Door met HAYMAN Media samen te werken, kunt u uw kosten minimaliseren en tegelijkertijd uw winstmarges vergroten, wat uiteindelijk leidt tot een groter concurrentievoordeel in uw markt.

Flexibiliteit

Ons online boekingssysteem biedt u maximale flexibiliteit voor het inplannen van de inspectieafspraak. U kunt eenvoudig en snel een afspraak inplannen op het moment dat het u of uw klant het beste uitkomt, wat essentieel is voor uw drukke agenda als vastgoedprofessional.

Snelle levering

Bij HAYMAN Media ontvangt u binnen 5 werkdagen na inspectie uw energielabel. Dit zorgt ervoor dat u snel verder kunt met uw vastgoedtransacties zonder onnodige vertragingen. Bij spoed kunt u het energielabel versneld aanvragen waarna u het binnen 24 uur aangeleverd krijgt.

HOE WIJ TE WERK GAAN

Het energielabel in 3 stappen

Een energielabel aanvragen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij HAYMAN Media wordt u snel en efficiënt geholpen. Na het indienen van uw aanvraag wordt er een afspraak gemaakt voor een inspectie. Binnen 5 werkdagen na opname van de woning ontvangt u uw energielabel. U krijgt daarbij ook een gedetailleerd rapport met aanbevelingen voor verdere verbeteringen.

1. Aanvraag

Via onze online planner kunt u zelf met uw unieke kortingscode een afspraak inplannen op een moment dat u goed uitkomt. Gemakkelijk en snel!

2. Opname

Onze adviseur bezoekt uw woning om alle relevante details vast te leggen, inclusief woningkenmerken, tekeningen en foto's. Dit duurt meestal 30 - 60 minuten.

3. Energielabel

Na het bezoek wordt de volledige woning doorgerekend. Zodra alle informatie is verwerkt en ons dossier compleet is, ontvangt u het energielabel direct in uw mailbox.

UW KANTOOR

Aanmelden als partner

Wilt u als makelaar in Den Haag uw klanten optimaal bedienen en uw aanbod aantrekkelijker maken? Word dan partner van HAYMAN Media! Als partner profiteert u van 10% korting op al onze energielabels. De energielabel opname afspraak kan gemakkelijk en snel online geboekt worden via ons geavanceerde boekingssysteem. Hierdoor hoeft de klant (en de verkoop van de woning) geen moment stil te staan en kan de woning snel de markt op.

Vul onderstaand formulier in om direct partner te worden en uw unieke kortingscode te ontvangen voor de aanvraag van energielabel diensten.

EEN AANTAL

Veelgestelde vragen

Om partner te worden van HAYMAN Media is het belangrijk dat uw makelaarskantoor actief is in de regio’s Groot Haaglanden, Delft, Leiden of de Duin- en Bollenstreek zodat wij de kwaliteit en snelle leveringsgarantie kunnen waarborgen. Verder kan iedere makelaardij, klein of groot, partner van ons worden en profiteren van extra voordeel.

Vul eerst het bovenstaande formulier in om de unieke kortingscode te ontvangen zodat uw kantoor profiteert van 10% korting op de prijs van alle energielabels. Vervolgens kunt u via de online planner een afspraak inplannen – vergeet niet de kortingscode in te vullen!

Een energielabel geeft aan hoe energie-efficiënt een woning is. Dit is belangrijk omdat het potentiële kopers en huurders informeert over de te verwachten energiekosten en het comfort van de woning, en het speelt een rol bij de verkoop- en verhuurprijs.

Sinds 1 januari 2021 zijn er boetes mogelijk tot €20.250,- als een woning geen geldig energielabel heeft bij verkoop of verhuur. Het is dus essentieel om tijdig een energielabel te verkrijgen.

Een energielabel is verplicht bij de verkoop of verhuur van een woning, inclusief onderhandse verkoop. Het speelt ook een rol in het WWS-puntensysteem voor huurwoningen en bij aanvragen voor duurzaamheidskorting bij banken.

Ja, ook als u zelfstandig werkt kunt u als partner van HAYMAN Media 10% korting ontvangen op alle energielabels. Dit kan helpen om de kosten te verlagen en uw klanten een extra voordeel te bieden.

Bij HAYMAN Media ontvangt u het energielabel binnen 5 werkdagen na de inspectie van de woning. Dit zorgt voor een snelle afhandeling van het verkoop- of verhuurproces.

De reguliere prijzen voor een energielabel beginnen vanaf €230,00 voor kleine appartementen. Met de 10% korting als partner komt dit uit op slechts €207,- (incl. BTW)!

Ja, naast energielabels en verduurzamingsadvies bieden wij woningmedia aan. Denk hierbij aan woningfotografie, video’s, NEN2580 metingen, Drone en 360 graden foto’s en tours.

Direct in contact komen met één van onze energieadviseurs?

Bel ons

070 - 326 50 17

Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Stuur een e-mail

info@haymanmedia.nl

Scroll naar boven