Projecten

Hieronder zie je een aantal van onze meest recente projecten.

Oog voor detail

Bij Hayman Media geloven wij in maatwerk. Mooie, presentabele foto’s en video’s zijn de basis van een succesvolle verkoop. De eerste indruk is hierbij van groot belang. Die maak je immers maar één keer.

Gelukkig kunnen onze fotografen jouw woning volledig in zijn element vast leggen. De meest belangrijke ruimtes, de mooiste kenmerken, en natuurlijk de eyecatchers krijgen veel aandacht en worden haarscherp op beeld gezet.

Professionele vastgoedfotografie zorgt ervoor dat jouw woning sneller en vaker bekeken wordt op de populaire woningplatforms. Sterker nog: met de beste woning foto’s en video’s zul je meer bezichtigingen en interesse opwekken bij potentiële kopers.

Wat doen wij?

01.

Woningfotografie

Onze fotografen kunnen jouw woning helemaal in zijn element vast leggen.

02.

Drone (hoogte-)fotografie

Waar je bij een normale foto alleen een deel van het object in beeld kunt brengen, kan je met een drone het object in zijn volledigheid in beeld brengen.

03.

Avondfotografie

Avond fotografie geeft een extra dimensie aan een woningpresentatie. Woningen hebben in de avond een ietwat intiemere sfeer, dan overdag.

04.

Woningteasers

Zie het als de trailer van een nieuwe bioscoopfilm. We lichten de mooiste kenmerken van de woning uit, en zorgen voor een dynamische & opvallende impressie.

05.

Social media woningvideo

Wij zorgen ervoor dat de woningpresentatie video’s maximaal 2 minuten duren. Ook bieden wij video’s in een verticaal format voor gebruik op populaire sociale apps zoals Instagram en TikTok.

00.

Werk op-maat nodig?