Over ons

Hayman Media is een bedrijf met passie voor de realisering van de beste vastgoedpresentatie media.

Woningpresentatie media​

Wij bieden premium foto- en videografie diensten aan voor makelaars, projectontwikkelaars en particulieren.

Wij zijn een innovatief mediabedrijf die als doel heeft de vormgeving in het vastgoed tot het volgende niveau te tillen. Het jonge en gedreven team van Hayman Media is gespecialiseerd op het gebied van vastgoed foto- en videografie.

Op zoek naar een vastgoed fotograaf?

Wij nemen alle zorg voor het maken van de beste vastgoedpresentatie foto’s, video’s en brochures volledig uit handen. Ons ervaren team doet het allemaal: fotoreportages, woon- belevingvideo’s, woningplattegron- den, en op-maat-gemaakte verkoop brochures. Bekijk onze diensten of neem contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Tevreden klanten
0 +
Projecten gedaan
0 +
Volg ons op social media:

Grote impressie

Wij bieden premium foto- en videografie diensten aan voor makelaars, projectontwikkelaars en particulieren.

De woningmarkt verandert constant, en is door de invloed van online marketing de afgelopen jaren prevalent online te vinden. De rol van goede online presentatie wordt daardoor steeds belangrijker. Makelaars en projectontwikkelaars die dit door hebben staan al snel 1-0 voor op de rest. Goede online presentatie d.m.v. professionele fotografie, videografie en social media content maakt dat je je als makelaar onderscheid binnen een competitieve markt. 

DSC_4437
DSC_5662 copy
DSC_5711
Scroll naar boven